top of page
retreat_edited.jpg
BE YOU (t) FUL retreat in Essaouira - Marokko
23 tot 30 april 2022
met Karen Peeters

Wanneer de winter achter de rug is en de natuur na een periode van rust en herstel weer helemaal tot leven komt, beseffen we als mens vaak dat wij onze rust te weinig nemen.

Dieren nemen hun winterslaap, kruipen dicht tegen elkaar en laten de energie stagneren.

Wij daarentegen racen in de winter maar door zodat we na wat een periode van traagheid en bezinning had moeten zijn ons zelfs eerder moe en aan het einde van onze batterij voelen.

Hoe heerlijk is het dan niet om je helemaal weer op te laden en als herboren terug te komen? 

Onze retreat geeft je tijd. tijd voor stilte, zelfreflectie en zelfzorg; om te cocoonen bij jezelf en vanuit rust te groeien naar de persoon die jij wil zijn. Laad je met rust, gun jezelf een dosis warmte & zelfzorg op fysiek (voeding, rust en beweging), mentaal (meditatie, rust en ademhaling) en geestelijk (bewustzijn, voelen, emoties toelaten en erkennen) vlak om zo meer kracht en energie te krijgen en terug te komen als een nog betere versie van jezelf.

Dé heerlijke boost die jij nodig hebt.

 

Denk jij 'JA, JA, JAAAAA, dat wil ik'?

 

Schrijf je dan meteen hier in, of mail ons met al je vragen over het weekprogramma, de prachtige retreat locatie in Essaouira of alle andere vragen voor Karen (die de lessen en workshops geeft) of Adriana (die mee gaat voor de hele praktische organisatie van de reis). 

 

Gun jezelf deze zalige week geleid door Studio Stil eigenares Karen Peeters.

Laat jouw energie stromen zodat je weer je stralende zelf kan zijn!

De focus van deze retreat ligt bij:

- body awareness: luisteren naar jouw fysieke lichaam

- connectie tussen lichaam, hart (gevoel, intuïtie) & geest.
   Yoga = Eenheid = holistische benadering, ons lichaam als één geheel.

- meditatie

- ontspannen & stimuleren: yin en yang harmoniseren

- bewust ZIJN

- gezondheid inside and outside (ontdek de natuurlijke verzorgingsproducten van RainPharma)

- gezonde voedingsprincipes

- persoonlijke groei

- kracht voeden, voelen en gebruiken

- vitaliteit en plezier! 

Just Enjoy your healthy & happy life.

wat kan je tijdens deze week verwachten?

Ziehier hoe een dag er kan uitzien:

8u sweet morning flow: meditatie, pranayama & yoga (Vinyasa & Hatha)

9u30 ontbijt 

Vrije tijd (in te vullen met activiteit naar keuze) of georganiseerde uitstap of workshop.

12u30 lunch

Vrije tijd (in te vullen met activiteit naar keuze) of georganiseerde uitstap of workshop.

18u30 avondmaal

20u30 evening relaxing yoga (stretch & relax, Yin Yoga, Yoga Nidra)

wie is Karen Peeters?

 

Karen is in de eerste plaats een levensgenieter. Ze geniet van elke dag en is dankbaar voor al het mooie dat het leven haar te bieden heeft. Ze houdt van reizen, ontdekken, de natuur, mensen en dieren. Ze is nieuwsgierig en blijft zichzelf en de wereld met een open blik benaderen en haar inzichten bijsturen.

Ze wil connectie maken met zichzelf en de wereld rondom haar.

Die connectie, dat bewust leven en groeien naar de beste versie van zichzelf wil ze met anderen delen. Mensen inspireren om aandacht te hebben voor zichzelf, zelfzorg als prioriteit te beschouwen en van daaruit meer in hun eigen kracht komen te staan.  Stilstaan om echt bewust te leven en voeding en yoga als medicijn te zien voor een leuk en gelukkig leven.

Karen volgde communicatiemanagement, maar besloot het jaren geleden over een andere boeg te gooien. Ze schoolde zich bij op vlak van voeding en hoe belangrijk voeding kan zijn als brandstof voor je lichaam. Na een tijdje kwam daar ook yoga bij, dat naast voeding voor je lichaam ook voeding voor je geest biedt. Deze combinatie trekt ze door in haar yogalessen en persoonlijke voedingsbegeleiding. Alles is verbonden met elkaar. Een gezonde persoon die sterk en met liefde en respect voor zichzelf, anderen en de natuur in het leven staat, schenkt aandacht aan zichzelf. Aan alle aspecten van de eigen persoon, fysiek, mentaal en emotioneel. Zelfzorg is geen overbodige luxe, maar de essentie voor een gelukkig leven vanuit motivatie en met voldoening.


Karen geeft vinyasa, yin, yin & yang en hatha yoga. De combinatie tussen het fysieke en mentale aspect met oog voor je ademhaling is voor haar essentieel.

Karen is gezondheidscoach, orthomoleculair therapeute en opgeleid in de yoga bij Joachim Meire (200h Yoga Teacher Training) en Mirjam Wagner (60h Yin Teacher Training + 30h Yin verdieping).

prijs?

 

€1.299 early bird t.e.m. 30 oktober 2021 – vanaf 1 november betaal je €1.399

Privékamer is mogelijk mits opleg van €150 – vermeld dit bij betaling en bij inschrijving (achter jouw naam noteer je PRIVEKAMER)

inbegrepen

 • 7 nachten in een gedeelde kamer

 • transfer luchthaven Essaouira – villa op de dag van aanvang en einde van de retreat (vlieg je op een andere luchthaven, dan is de transfer voor eigen rekening

 • ontbijtbrunch, namiddagsnack met thee en fruit, avondmaal

 • dagelijkse yoga met Karen (ochtend en avond)

 • diverse workshops (yoga, voeding, verzorgingsrituelen)

 • sunset hike met meditatie en ceremonie op het strand

 • hammam sessie

 • superleuke goodiebag

niet inbegrepen

 • vlucht

 • andere behandelingen dan de hammam sessie

 • tips

 • persoonlijke uitgaven

 • reisverzekering

annulatievoorwaarden

 • annuleer je voor 25 december 2021, ontvang je nog 50% van het totale reisbedrag terug, 50% wordt ingehouden als annuleringskost

 • annuleer je na 25 december, dan bedraagt de annuleringskost 100% van het reisbedrag

inschrijven

 

doe je door jouw gegevens in te vullen in het online inschrijvingsformulier. De betalingsgegevens staan onderaan het inschrijvingsformulier.

 

Heb je vragen? Mail naar info@adyogini.com 

"Voor mij was het voor de eerste keer in drie jaar een week om bij alles stil te staan, maar ook om van alles te genieten. Je leert hier veel over jezelf, leert uit ervaring van anderen. Bedankt voor de rust en de wijsheid. Bedankt voor het zalige eten en de rosé. (haha)."

"Wat een magische ervaring. Een week vol rust, gelach, plezier en overheerlijk eten. Een écht weekje, puur voor mezelf. Ik heb hier niet alleen rust gevonden maar ook vriendschap, magische recepten en de zoveelste overheerlijke yoga ervaring!"

"Ik ging mee op reis met een klein hartje, maar keer huiswaarts met een big smile, andere inzichten, mooie herinneringen. Jullie openheid en enthousiasme werkt aanstekelijk. Dames, blijf dit doen alsjeblieft!"

"Net terug van yogaretreat in Bali! Hoe zalig was dit!I k heb echt genoten van jouw yoga lessen, Eva.Een aanrader voor iedereen, ook voor beginners.

Bedankt om deze reis zo waardevol te maken. Bedankt voor je luisterend oor, bedankt voor al je tips en je levenswijsheid. Bedankt voor al onze bezweette knuffels. Dit neem ik mee voor altijd!
Bali nestelt zich in je lichaam, je geest en je ziel!"

"Ik heb deelgenomen aan de Studio Stil Yoga Retreat in Portugal, met Adriana als organisator en Eva als Yoga Teacher. Ik heb enorm genoten van mijn weekje! Amai!
Eva haar lessen waren voor mij een goede balans tussen yoga en meditatie. Ze stond steeds klaar met een luisterend oor en kon tranen omtoveren tot een deugddoende glimlach op je gezicht. Merci Eva! 
Adriana zorgde ervoor dat alles in orde was ivm de accomodatie, het eten, organiseerde een SUP(er) uitstap en was de perfecte schakel tussen de groep en de verantwoordelijke van het retreat. High Five Adriana!"

**Een bijzondere week, voor altijd in mijn hartje!**

bottom of page