yogareis in Essaouira Marokko 

devine feminine retreat
van 25 januari tot 1 februari 2020
met Elke Willemen

wat kan je tijdens deze week verwachten?

Ziehier hoe een dag er kan uitzien:

8u sweet morning flow: meditatie, pranayama & yoga (Vinyasa & Qigong)

9u30 ontbijt 

Vrije tijd en op sommige dagen om 11u een inspiratie-workshop

12u30 lunch

Vrije tijd en op sommige dagen om 16u een inspiratie-workshop

18u30 avondmaal

20u30 evening relaxing yoga (stretch & relax, Yin Yoga, Yoga Nidra)

wie is Elke Willemen?

Elke is een lustige reiziger met een hart voor mensen en natuur, ze houdt van de zon en de regenboog. Van kleurrijk leven vanuit een connectie met de wereld om je heen en met jezelf. Elke heeft een missie: mensen inspireren om vanuit zelfzorg meer in hun eigen kracht te komen staan en zo meer harmonie te creëren in hun leven. Harmonie vanbinnen en vanbuiten.

Na jaren werkzaam te zijn geweest als make-up artist in de modewereld besloot Elke het over een andere boeg te gooien door haar expertise met uiterlijke schoonheid te combineren met het stimuleren van de innerlijke schoonheid. 
Een ‘stralende geest in een stralende verpakking’ werd haar leuze toen ze zich begon te verdiepen in de wondere wereld van yoga. 

Elke geeft vinyasa, sweet morning yoga, stretch + relax. Elke maandag kan je bij haar terecht voor yoga voor een gezonde rug. 

Opgeleid in vinyasa (Hawaii), yin (België), qigong (Thailand), meditatie en levenswijze consulent (België). 

prijs.

€1.399 early bird t.e.m. 31 aug – vanaf 1 sept betaal je €1.499

Privékamer is mogelijk mits opleg van €150 – vermeld dit bij betaling en bij inschrijving (achter jouw naam noteer je PRIVEKAMER)

inbegrepen:

- 7 nachten in een gedeelde kamer

- transfer luchthaven Essaouira – villa op de dag van aanvang en einde van de retraite (vlieg je op een andere luchthaven, dan is de transfer voor eigen rekening)

- ontbijtbrunch, namiddagsnack met thee en fruit, avondmaal

- dagelijkse yoga met Elke (ochtend en avond)

- diverse workshops 

- sunset hike met meditatie en ceremonie op het strand

- hammam sessie

- goodiebag

niet inbegrepen:

- vlucht

- andere behandelingen dan de hammam sessie

- tips

- persoonlijke uitgaven

- reisverzekering

annulatievoorwaarden.

- annuleer je voor 25 november 2019, ontvang je nog 50% van het totale reisbedrag terug, 50% wordt ingehouden als annuleringskost

- annuleer je na 25 november, dan bedraagt de annuleringskost 100% van het reisbedrag

inschrijven.

Doe je door jouw gegevens in te vullen in het online inschrijvingsformulier. De betalingsgegevens staan onderaan het inschrijvingsformulier.

 

Heb je vragen? Mail naar info@adyogini.com 

"Voor mij was het voor de eerste keer in drie jaar een week om bij alles stil te staan, maar ook om van alles te genieten. Je leert hier veel over jezelf, leert uit ervaring van anderen. Bedankt voor de rust en de wijsheid. Bedankt voor het zalige eten en de rosé. (haha)."

"Wat een magische ervaring. Een week vol rust, gelach, plezier en overheerlijk eten. Een écht weekje, puur voor mezelf. Ik heb hier niet alleen rust gevonden maar ook vriendschap, magische recepten en de zoveelste overheerlijke yoga ervaring!"

"Ik ging mee op reis met een klein hartje, maar keer huiswaarts met een big smile, andere inzichten, mooie herinneringen. Jullie openheid en enthousiasme werkt aanstekelijk. Dames, blijf dit doen alsjeblieft!"

"Net terug van yogaretreat in Bali! Hoe zalig was dit!I k heb echt genoten van jouw yoga lessen, Eva.Een aanrader voor iedereen, ook voor beginners.

Bedankt om deze reis zo waardevol te maken. Bedankt voor je luisterend oor, bedankt voor al je tips en je levenswijsheid. Bedankt voor al onze bezweette knuffels. Dit neem ik mee voor altijd!
Bali nestelt zich in je lichaam, je geest en je ziel!"

"Ik heb deelgenomen aan de Studio Stil Yoga Retreat in Portugal, met Adriana als organisator en Eva als Yoga Teacher. Ik heb enorm genoten van mijn weekje! Amai!
Eva haar lessen waren voor mij een goede balans tussen yoga en meditatie. Ze stond steeds klaar met een luisterend oor en kon tranen omtoveren tot een deugddoende glimlach op je gezicht. Merci Eva! 
Adriana zorgde ervoor dat alles in orde was ivm de accomodatie, het eten, organiseerde een SUP(er) uitstap en was de perfecte schakel tussen de groep en de verantwoordelijke van het retreat. High Five Adriana!"

**Een bijzondere week, voor altijd in mijn hartje!**

© 2020 Studio Stil. Namasté.