team stil

Team Stil is een gepassioneerd, intuïtief team dat je met kennis van zaken begeleidt op de mat of tijdens workshops. Naast ons hoofdteam nodigen we regelmatig passionele gast-teachers uit.

Karen

Karen houdt van reizen, avontuur, de natuur en alle beestjes groot en klein. Daarnaast brengt ze haar vrije tijd graag door met vrienden en familie en natuurlijk met haar lief en twee katten. Yoga is jaren geleden in haar leven gekomen als rustpunt in haar drukke leven met stresserende job en als aanvulling op het lopen. Karen merkte dat van de eentonige beweging van het lopen ze steeds strammer en stijver werd. Yoga bood hiervoor een oplossing. 

Karen is sinds 1 juli 2020 de eigenaar van Studio Stil. Ze geeft vervangingen en workshops en leidt alles achter de schermen. 

Daarnaast kan je ook met haar mee op yogaretreat naar Marokko van 27 februari tot 6 maart 2021. 

YA Certified Yoga Teacher : 200H Anusara Yoga (Gent, Joachim Meire), 100H Yin Yoga olv. Mirjam Wagner.

Elke

StudioStilZW_62_edited.jpg

Na jarenlang mee te draaien in de make-up wereld kreeg Elke een burn-out. Als Inner & Outer Beautycoach combineert ze momenteel make-up als kracht om je van buitenuit te laten stralen en yoga als kracht om je van binnenuit te laten stralen.

Elke geeft les op maandag 10u, dinsdag 19u en 20u30 en vrijdag 10u.

 

200u Alignment Based Vinyasa Flow in Hawaii door Shivakali Yoga.

Mieke B.

StudioStilZW_70_edited.jpg

Mieke - met krullen - haar aanstekelijke vrolijkheid straalt op je af. Een mensenmens die yoga leerde om een stapje terug te zetten. Zij huppelt multipassioneel door het leven en haalt energie uit nieuwe avonturen. Yoga is één van haar passies. Ze begon ermee in België en vond verdieping in Indonesië en India. Waar ze rust en focus in haar yoga vond. Vroeger was ze duikinstructrice op een tropisch eiland. Maar vandaag duikt ze graag samen met jou in een wereld die je geest stilt waardoor je zaken terug helder krijgt. 

 

Mieke geeft les op maandagavond.

200h hatha en ashtanga yoga in India. 3 maanden intensive Ashtanga yoga in Mysore, India.

Gregory

Als geboren danser houdt Gregory ervan zijn lichaam in beweging te brengen. Tijdens zijn danscarrière in Duitsland heeft hij in 2007 Yoga ontdekt en was meteen onder de indruk van de impact die yoga heeft op je lichaam, geest en jouw bewustzijn. Na zijn ayurvedische ervaring in India gecombineerd met een Yoga opleiding in Hatha, Vinyasa en Yin besloot hij deze meerwaarde in het leven verder te geven om anderen te helpen.

 

Gregory geeft Yoga op Zondag om 10u​.

Balletdanser en Choreograaf, 2 jaren opleiding in Danstherapie en massa's ervaring met bewegingstherapie en yoga.

Stefanie D.

Stefanie houdt van de oceaan, van even kopje onder te gaan en je over te geven aan de kracht en macht van water. Van iets dat groter is dan jezelf. Go with the flow als het ware. En dat probeert ze door te geven in haar lessen en reiki.

Stefanie begeleidt naast reiki ook de Selfcare Sundays met Restorative Yoga.

 

200h vinaysa, yin en restorative yoga in Bali door Yandara Yoga.

Stefanie C.

Stefanie houdt van kaarslicht, mooie schriftjes, thee, de ongedwongen sfeer in zuiderse landen, de zon op haar huid & de eindeloosheid van de zee. Yoga helpt haar om uit haar hoofd te komen en connectie te maken met haar authentieke zelf.

Stefanie geeft les op zaterdagochtend om 09u30.

100u Yin Yoga Training olv. Marieke Vliegen in Studio Stil.

Liesbet

Liesbet houdt van de ontluikende natuur in de lente, de slappe lach, zachte dingen, mooie woorden en natuurlijk van yoga. Met haar zachte stem is ze een krak in het begeleiden van korte en lange meditaties.

Liesbet geeft kundalini op woensdagochtend en begeleidt de tweemaandelijkse Yoga Nidra-avond.

220h Kundalini Yoga teacher training level I KYF, yoga nidra teacher training bij Deeprelax Yoga in Amsterdam, opleiding docent yoga voor kinderen bij Kreakatau.

Anouk

Enkele jaren geleden verving Anouk “per ongeluk” last minute een lesje van een yogalerares bij wie ze al een tijdje les volgde en toen ze daar stond... was het alsof ze dit al heel haar leven gedaan had.

De zoektocht naar zichzelf en haar plaats in de wereld was niet altijd even duidelijk, maar toen Anouk voor de klas stond voelde ze: dit is het.

Ze volgde een opleiding bij Bob Somers. Anouk houdt van de magie van yoga en het is haar passie die met je te delen. Je terug te laten verbinden met jezelf en met je hart.

STUDIO STIL | info@studiostil.be | +32 497 138 252 (Karen) | Naalstraat 19, 2570 Duffel | BE0540.839.336 | BE34 0636 8850 1890

 

© 2021 Studio Stil. Namasté.

  • Facebook
  • Instagram