top of page

team Stil

Karen

profielfoto_edited.jpg

Karen houdt van reizen, avontuur, de natuur en alle beestjes groot en klein. Daarnaast brengt ze haar vrije tijd graag door met vrienden en familie en natuurlijk met haar lief en twee katten.

 

Uiteraard is ze een enorme fan van de eindeloze voordelen van yoga en is ze daarnaast ook verzot op lekker en gezond eten. 
Door haar opleidingen op vlak van sport, yoga en voeding heeft ze zoveel levensbepaalde inzichten opgedaan dat ze deze kennis niet enkel voor zichzelf wil houden.

De interesse in voeding is bij Karen ontstaan doordat bij haar mama, Veerle jaren geleden MS werd vastgesteld. Een lange strijd, het opgeven van steeds meer fysieke mogelijkheden tot zelfs volledige immobiliteit en afhankelijkheid van anderen en uiteindelijk het verliezen van deze strijd eind 2016 was het gevolg. 
Voeding had haar niet kunnen genezen, maar Karen is ervan overtuigd dat er wel degelijk zaken beter hadden kunnen lopen wanneer Veerle zich had laten bijstaan door iemand met een grondige kennis inzake de juiste voeding. 
Doordat ze zelf de kennis, op het moment dat het nog baat kon hebben, nog niet bezat, heeft ze besloten een opleiding orthomoleculaire voeding te volgen.

Hoe meer ze erover bijleert, hoe meer ze overtuigd raakt dat kwalitatieve voeding voorzien van voldoende vitamines en mineralen een sterk bepalende factor is voor een gezond leven. 


Later is ook yoga in haar leven gekomen. Yoga biedt Karen naast fysieke uitdaging op vlak van kracht, evenwicht, lenigheid en uithouding, ook ontspanning en een vorm van meditatie.  

 

Karen is sinds 1 juli 2020 de eigenaar van Studio Stil.

Ze geeft de yogalessen en voedingsbegeleidingen. 

 

YA Certified Yoga Teacher : 200H Anusara Yoga (Gent, Joachim Meire), 100H Yin Yoga olv. Mirjam Wagner. 

Erkend orthomoleculair voedingstherapeute : Orthomoleculaire voeding bij ICZO Antwerpen

Anke

_Q9A9712_edited_edited_edited.jpg

Anke is een sportieve dame die van haar passie haar beroep kon maken, bewegen. Het begon ooit allemaal als 7 jarige meisje met een podium plaats op een lokale scholencross en nadien zijn de loopkriebels nooit meer weg gegaan. Anke volgde de Bachelor Sport en Bewegen en studeerde af als bewegingsdeskundige. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en voornamelijk haar klanten te leren dat sporten echt leuk kan zijn. Buiten sporten houdt Anke vooral van goei weer, een gezellige babbel en liefst in combinatie met een hip terrasje.

Anke geeft naast de Just Move lessen en de pre- en postnatale lessen ook personal training.

 

Bachelor Sport en Bewegen, bewegingsdeskundige

bottom of page