© 2019 Studio Stil. Namasté.

StudioStilZW_62_edited.jpg

Na jarenlang mee te draaien in de make-up wereld kreeg Elke een burn-out. Als Inner & Outer Beautycoach combineert ze momenteel make-up als kracht om je van buitenuit te laten stralen en yoga als kracht om je van binnenuit te laten stralen.

Elke geeft les op maandag 10u, dinsdag 19u en 20u30 en vrijdag 10u. Ga met Elke meer op yogareis naar Marokko!

 

200u Alignment Based Vinyasa Flow in Hawaii door Shivakali Yoga.

elke.

StudioStilZW_70_edited.jpg

Mieke - met krullen - haar aanstekelijke vrolijkheid straalt op je af. Een mensenmens die yoga leerde om een stapje terug te zetten. Zij huppelt multipassioneel door het leven en haalt energie uit nieuwe avonturen. Yoga is één van haar passies. Ze begon ermee in België en vond verdieping in Indonesië en India. Waar ze rust en focus in haar yoga vond. Vroeger was ze duikinstructrice op een tropisch eiland. Maar vandaag duikt ze graag samen met jou in een wereld die je geest stilt waardoor je zaken terug helder krijgt. 

 

Mieke geeft les op maandagavond.

200h hatha en ashtanga yoga in India. 3 maanden intensive Ashtanga yoga in Mysore, India.

mieke b.

Stefanie houdt van de oceaan, van even kopje onder te gaan en je over te geven aan de kracht en macht van water. Van iets dat groter is dan jezelf. Go with the flow als het ware. En dat probeert ze door te geven in haar lessen en reiki.

Stefanie geeft naast reiki ook relax yoga op donderdag en de speciale restorative yoga en reiki avonden.

 

200h vinaysa, yin en restorative yoga in Bali door Yandara Yoga.

stefanie d.

Liesbet houdt van de ontluikende natuur in de lente, de slappe lach, zachte dingen, mooie woorden en natuurlijk van yoga. Met haar zachte stem is ze een krak in het begeleiden van korte en lange meditaties.

Liesbet geeft kundalini op woensdagochtend en begeleidt de yoga nidra workshops in november.

220h Kundalini Yoga teacher training level I KYF, yoga nidra teacher training bij Deeprelax Yoga in Amsterdam, opleiding docent yoga voor kinderen bij Kreakatau.

liesbet.

Karen houdt van reizen, avontuur, de natuur en alle beestjes groot en klein. Daarnaast brengt ze haar vrije tijd graag door met vrienden en familie en natuurlijk met haar lief en twee katten. Yoga is jaren geleden in haar leven gekomen als rustpunt in haar drukke leven met stresserende job en als aanvulling op het lopen. Karen merkte dat van de eentonige beweging van het lopen ze steeds strammer en stijver werd. Yoga bood hiervoor een oplossing. 

Karen leidt de les op donderdagochtend om 8u30.

YA Certified Yoga Teacher : 200H Anusara Yoga (Gent, Joachim Meire), 100H Yin Yoga olv. Mirjam Wagner.

karen.

Mieke M. is een sprankelende creatieve duizendpoot met een rijkgevuld hart voor mooie mensen, wijze woorden, grenzeloze avonturen en onbewandelde paden. Ze is gek op halfvolle glazen, blote voeten, wilde haren en manlief. Goedgemutst en goed gegrond deelt ze haar diepgewortelde passie met eenieder die zijn of haar yogamatje naast het hare uitrolt.

 

Mieke M. geeft boost your energy yoga op zaterdagochtend en is de vaste vervanger van Elke.

 

YA Certified yoga teacher: 200h Anusara Yoga (Gent, Joachim Meier) & massagetherapeut.

mieke m.

Stefanie houdt van kaarslicht, mooie schriftjes, thee, de ongedwongen sfeer in zuiderse landen, de zon op haar huid & de eindeloosheid van de zee. Yoga helpt haar om uit haar hoofd te komen en connectie te maken met haar authentieke zelf.

Stefanie geeft les op zaterdagochtend om 10u30.

100u Yin Yoga Training olv. Marieke Vliegen in Studio Stil.

stefanie c.

Als geboren danser houdt Gregory ervan zijn lichaam in beweging te brengen. Tijdens zijn danscarrière in Duitsland heeft hij in 2007 Yoga ontdekt en was meteen onder de indruk van de impact die yoga heeft op je lichaam, geest en jouw bewustzijn. Na zijn ayurvedische ervaring in India gecombineerd met een Yoga opleiding in Hatha, Vinyasa en Yin besloot hij deze meerwaarde in het leven verder te geven om anderen te helpen.

 

Gregory geeft Yoga op Zondag om 10u​.

Balletdanser en Choreograaf, 2 jaren opleiding in Danstherapie en massa's ervaring met bewegingstherapie en yoga.

gregory.

Rose-anne groeide op op het zonnige eiland Aruba waar ze ook haar standup-paddleboard yoga opleiding heeft gevolgd. Buiten yoga op en naast het water houdt ze hvan verre reizen, honden knuffelen, pizza en de zee. Verder werkt ze als psychologe en richt ze zich in haar yogalessen graag op mindfulness.

Rose-Anne is de vaste vervanger van Gregory op zondag.

Rose heeft haar vinyasa opleiding in Amsterdam gevolgd.

rose-anne.

Mia houdt van lange wandelingen maken, reizen, de natuur in gaan, haar buikgevoel, haar honden en katten (en haar lief :-)) en natuurlijk ook yoga. Ze kwam er zo'n 7tal jaar geleden voor de eerst keer mee in aanraking. En dankzij yoga kreeg ze in een moeilijke periode waar zoveel vraagtekens waren ook opnieuw een diepere connectie met haar lichaam, geest en haar innerlijke kracht.  En dit wil ze uiteraard ook delen met jullie!

Mia deelt haar passie op feestdagen tijdens de yin XL klassen.

mia.

Is gebeten door yoga. Je zal ze regelmatig naast je op de mat zien zitten.

Naida zorgt voor orde in de chaos, zij beheert onze mails en helpt je verder met praktische zaken. Hallelujah!

naida.