top of page

team Stil

profielfoto_edited.jpg

Karen

Karen houdt van lopen, fietsen, reizen, avontuur, de natuur en alle beestjes groot en klein. Daarnaast brengt ze haar vrije tijd graag door met vrienden en familie en natuurlijk met haar lief, kat & hond.

 

Uiteraard is ze een enorme fan van de eindeloze voordelen van yoga en is ze daarnaast ook verzot op lekker en gezond eten. 
Door haar opleidingen op vlak van sport, yoga en voeding heeft ze levensbepalende inzichten opgedaan. Deze inzichten wil ze niet voor zichzelf houden. Momenteel volgt Karen een opleiding Toegepaste Psychologie. Zo wil ze haar holistische aanpak rond lichaam, psyche en geest helemaal compleet maken.

De interesse in voeding is ontstaan doordat bij haar mama, Veerle, jaren geleden MS werd vastgesteld. Een lange strijd, het opgeven van steeds meer fysieke mogelijkheden tot zelfs volledige immobiliteit en afhankelijkheid van anderen en uiteindelijk het verliezen van deze strijd eind 2016 was het gevolg. 
Voeding had Veerle niet kunnen genezen, maar Karen is ervan overtuigd dat er wel degelijk zaken beter hadden kunnen lopen wanneer ze zich had kunnen laten bijstaan door iemand met een grondige kennis inzake de juiste voeding. 
Doordat Karen zelf op dat moment de kennis nog niet voldoende bezat, besloot ze een opleiding orthomoleculaire voeding te volgen.

Hoe meer ze bijleert, hoe meer ze overtuigd raakt dat kwalitatieve voeding voorzien van voldoende vitamines en mineralen een sterk bepalende factor is voor een gezond leven. 


Later is ook yoga in haar leven gekomen. Yoga biedt Karen naast fysieke uitdaging op vlak van kracht, evenwicht, lenigheid en uithouding, ook ontspanning en een vorm van meditatie.  

 

Karen is sinds 1 juli 2020 de eigenaar van Studio Stil.

Ze geeft yogalessen en voedingsbegeleidingen. 

 

YA Certified Yoga Teacher :

  • 200H Anusara Yoga (Gent, Joachim Meire),

  • 100H Yin Yoga olv. Mirjam Wagner. 

Erkend orthomoleculair voedingstherapeute : Orthomoleculaire voeding bij ICZO Antwerpen

Psychologisch consulent, Bachelor Toegepaste Psychologie in opleiding

image_edited.jpg

Frédérique

Al vanaf jonge leeftijd had Frédérique een grote passie voor dans en beweging.

Haar professionele dansopleiding startte zij in De Kunsthumaniora te Lier en zette deze verder bij P.A.R.T.S in Brussel. Wekelijks kreeg ze er lessen pilates, yoga en anatomie.

Frédérique geeft reeds vele jaren les als dans en pilatesdocent.

In oktober 2014 startte zij de opleiding "classical pilates op de mat" bij Ann Van Huffel en Christl Muls en behaalde daar de certificaten level 1 en 2.

In oktober 2017 startte zij met de 600-uren comprehensive pilatesopleiding (toestellen) bij Ann Van Huffel. Deze opleiding heeft ze afgerond in augustus 2019.

Naast vermelde opleidingen volgde ze ook nog volgende workshops:

  • Ann Van Huffel: Advanced mat workshop

  • Michael Frizke en Ton Voogt: Triadball workshop

  • Tracey Mallet: Magic circle

 

Beweging en sport is altijd Frédérique haar passie geweest. En lesgeven geeft haar enorm veel voldoening en energie.

Pilates is voor haar ook een zalige manier om tot rust te komen. Je focust je even helemaal op jezelf, je lichaam en je ademhaling.

Heel regelmatig volgt ze lessen en workshops om zichzelf uit te dagen en nieuwe inspiratie op te doen. Zo tracht ze voldoende afwisseling in de lessen aan te bieden.

_Q9A9712_edited_edited_edited.jpg

Anke

Anke is een sportieve dame die van haar passie haar beroep kon maken, bewegen. Het begon ooit als 7 jarige meisje met een podiumplaats op een lokale scholencross en nadien zijn de loopkriebels nooit meer weg gegaan. Anke volgde de Bachelor Sport en Bewegen en studeerde af als bewegingsdeskundige. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en haar klanten voornamelijk te leren dat sporten echt leuk kan zijn. Buiten sporten houdt Anke van goed weer en een gezellige babbel liefst in combinatie met een hip terrasje.

Anke geeft naast de Just Move lessen en de Club Vital ook personal training.

 

Bachelor Sport en Bewegen, bewegingsdeskundige

jody_edited.jpg

Jody

Jody werkt in een leefgroep bij mensen met een zwaar mentale beperking. Naast deze uitdagende en boeiende job leeft Jody zich graag uit in de sportlessen die ze geeft.

 

Op maandagavond geeft ze de Just Move voor Studio Stil. Op woensdagnamiddag kan je haar terugvinden in het zwembad van Duffel waar ze een les aquagym begeleidt.

Jody houdt ervan dat haar dagen goed gevuld zijn.

laura_edited.jpg

Laura

Laura is klinisch psycholoog, loopbaanbegeleider en Yin & Vinyasa Yoga Teacher. 
 

Haar missie is om hoogsensitieve personen te helpen om meer rust te vinden in hun hoofd én lichaam 💕 Dit aan de hand van een holistische aanpak, waarbij yoga volgens Laura niet kan ontbreken. 

Laura:
"
De afgelopen jaren ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in de werking van ons lichaam.

Aangezien ik met hoogsensitieve personen werk, wou ik vooral begrijpen hoe overprikkeling ontstaat en hoe je het kan voorkomen.
 

Mijn verdieping in het lichaam, overprikkeling, alsook trauma, heeft ertoe geleid dat ik een meer holistische aanpak heb ontwikkeld. Dit maakt dat ik naast het mentale en emotionele luik, ook het lichamelijke stuk betrek door middel van yoga." 

Schermafbeelding 2024-01-19 170236_edite

Gwen

Gwen is een ervaren, internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak.

Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, massage en soundhealing, bij de beste teachers van de wereld. 

Schermafbeelding 2024-01-19 165408_edite

Evelien

Evelien omschrijft zichzelf als enthousiast, nieuwsgierig en leergierig. Zo doet ze niets liever dan nieuwe plekken, mensen en passies ontdekken. Zo kwam yoga bijna 10 jaar geleden op haar pad. Aanvankelijk als fysieke uitlaatklep voor een stressvolle job, later ook als way of life. Een manier om evenwichtiger in het leven te staan.

Na een 100hr opleiding tot yin yoga teacher en een bijscholing zwangerschapsyoga startte ze met lesgeven in beide disciplines. Later volgde er nog een 200hr opleiding Prana Vinyasa. 

Naast yoga beoefenen, geniet Evelien van lekker eten, reizen en wandelingen in de herfstzon met dochtertje en hond.

 

bottom of page