team stil.

Team Stil is een gepassioneerd, intuïtief team van vrouwen die je met kennis van zaken begeleidt op de mat of tijdens workshops.

(Wie wordt onze eerste mannelijke teacher?)

stefanie.

Stefanie houdt van de oceaan, van even kopje onder te gaan en je over te geven aan de kracht en macht van water. Van iets dat groter is dan jezelf. Go with the flow als het ware. En dat probeert ze door te geven in haar lessen en reiki.

Stefanie geeft naast reiki ook (restorative) yin en gentle flow.

 

200h vinaysa, yin en restorative yoga in Bali door Yandara Yoga.

mieke bruynseels.

Mieke - met krullen - haar aanstekelijke vrolijkheid straalt op je af. Een mensenmens die yoga leerde om een stapje terug te zetten. Zij huppelt multipassioneel door het leven en haalt energie uit nieuwe avonturen. Yoga is één van haar passies. Ze begon ermee in België en vond verdieping in Indonesië en India. Waar ze rust en focus in haar yoga vond. Vroeger was ze duikinstructrice op een tropisch eiland. Maar vandaag duikt ze graag samen met jou in een wereld die je geest stilt waardoor je zaken terug helder krijgt. 

 

Mieke geeft hatha, gentle flow en yin.

200h hatha en ashtanga yoga in India. 3 maanden intensive Ashtanga yoga in Mysore, India.

annelien.

Annelien houdt van dansen, bewegen, in de natuur zijn,.. tijdens mijn studente periode had ik een tijd last van hyperventilatie. Yoga en meditatie gaven mij op dat moment de rust waar ik naar op zoek was. Ik verdiepte me meer en meer en zag welke voordelen yoga me nog allemaal gaf. Het is iets wat ik niet meer kan missen. Ik verdiep mezelf nog steeds in verschillende vormen en graag deel ik mijn passie met jullie!

Annelien geeft hatha.

200h hatha yoga yogalife in Gent 50h prana vinyasa Yogalovers Mechelen

rose-anne.

Rose-anne groeide op op het zonnige eiland Aruba waar ze ook haar standup-paddleboard yoga opleiding heeft gevolgd. Buiten yoga op en naast het water houdt ze hvan verre reizen, honden knuffelen, pizza en de zee. Verder werkt ze als psychologe en richt ze zich in haar yogalessen graag op mindfulness.

Rose-Anne geeft afwisselend met Mia Yin-Yang op zondagochtend.

Rose heeft haar vinyasa opleiding in Amsterdam gevolgd.

karen.

Karen houdt van reizen, avontuur, de natuur en alle beestjes groot en klein. Daarnaast brengt ze haar vrije tijd graag door met vrienden en familie en natuurlijk met haar lief en twee katten. Yoga is jaren geleden in haar leven gekomen als rustpunt in haar drukke leven met stresserende job en als aanvulling op het lopen. Karen merkte dat van de eentonige beweging van het lopen ze steeds strammer en stijver werd. Yoga bood hiervoor een oplossing. 

Karen geeft Yin Yang op donderdag (vanaf 2 mei)

YA Certified Yoga Teacher : 200H Anusara Yoga (Gent, Joachim Meire), 
 

elke.

Na jarenlang mee te draaien in de make-up wereld kreeg Elke een burn-out. Als Inner & Outer Beautycoach combineert ze momenteel make-up als kracht om je van buitenuit te laten stralen en yoga als kracht om je van binnenuit te laten stralen.

Elke geeft vinyasa, sweet morning yoga, stretch + relax. Vanaf februari ook yoga voor gezonde rug op maandag.

 

200u Alignment Based Vinyasa Flow in Hawaii door Shivakali Yoga.

liesbet.

Liesbet houdt van de ontluikende natuur in de lente, de slappe lach, zachte dingen, mooie woorden en natuurlijk van yoga. Met haar zachte stem is ze een krak in het begeleiden van korte en lange meditaties.

Liesbet geeft kundalini en begeleidt de meditatieavonden.

220h Kundalini Yoga teacher training level I KYF, opleiding docent yoga voor kinderen bij Kreakatau.

mia.

Mia houdt van lange wandelingen maken, reizen, de natuur in gaan, haar buikgevoel, haar honden en katten (en haar lief :-)) en natuurlijk ook yoga. Ze kwam er zo'n 7tal jaar geleden voor de eerst keer mee in aanraking. En dankzij yoga kreeg ze in een moeilijke periode waar zoveel vraagtekens waren ook opnieuw een diepere connectie met haar lichaam, geest en haar innerlijke kracht.  En dit wil ze uiteraard ook delen met jullie!

 

Mia geeft yin yang en yin.

200h anusara yoga teacher training bij Joachim Meire

50h yin yoga teacher training bij Mirjam Wagner

mieke meert.

Mieke M. is een sprankelende creatieve duizendpoot met een rijkgevuld hart voor mooie mensen, wijze woorden, grenzeloze avonturen en onbewandelde paden. Ze is gek op halfvolle glazen, blote voeten, wilde haren en manlief. Goedgemutst en goed gegrond deelt ze haar diepgewortelde passie met eenieder die zijn of haar yogamatje naast het hare uitrolt.

 

Mieke M. geeft Vinyasa basic en Slow down Yin op donderdag 

 

- YA Certified yoga teacher: 200h Anusara Yoga (Gent, Joachim Meier) & massagetherapeut -

sara.

Vaker stilstaan. Verstillen. Vertragen. Met dat idee stapte Sara voor het eerst op een yogamatje. Ze leerde er opnieuw connectie maken met zichzelf, met anderen en met haar omgeving. Sindsdien grijpt ze elke kans aan om zich verder te verdiepen in yoga en meditatie. Staat ze niet op haar yogamat, dan kan je haar vinden tussen haar kamerplanten of aan het wandelen in de natuur. 

 

Sara geeft Lunchtime Yoga op dinsdagmiddag

 

200h yoga fundamentals/ 30h restorative yoga bij Radiant Light Yoga

naida.

Is gebeten door yoga. Je zal ze regelmatig naast je op de mat zien zitten.

Naida zorgt voor orde in de chaos, zij beheert onze mails en helpt je verder met praktische zaken. Hallelujah!

© 2020 Studio Stil. Namasté.