ons schema.

Vanaf nu werken we met een aantal lessenreeksen. Je schrijft je in voor de volledige reeks (je betaalt 10 lessen maar schrijft je in voor een reeks van 12 lessen - die kan je alle 12 volgen). Zo bouw in je groep op naar een hoger niveau. Naast de lessenreeksen zijn er ook nog heel wat drop in-klassen. Wij willen flexibel lessen blijven aanbieden waar je op basis van je agenda op kan intekenen. Die betaal je met een losse beurt, 10 beurtenkaart, 20 beurtenkaart of een unlimited maand-abo. 

Meer info over nieuwe reeksen volgt binnenkort. Schrijf je rechtsboven in op onze nieuwsbrief! 

Waarom lessenreeksen?

  • de effecten van yoga ervaar je pas echt wanneer je een wekelijkse basis hebt​

  • meer structuur in je agenda

  • meer diepgang in de lessen 

  • je eigen practice zal er stevig op vooruitgaan.

  • vaste groep 

  • fysieke en mentale groei door een wekelijkse practice

Wil je toch geen wekelijkse vaste les? Naast de lessenreeksen zijn er dus ook drop in classes. 

Kom hier meer te weten over onze teachers!

Heb je vragen over onze abonnementen of lessenreeksen? Check onze veelgestelde vragen-pagina.

lessenreeks hatha yoga.

Tijdens deze reeks bouw je aan je houding, concentratie, kracht en flexibiliteit. Laat je niet afschrikken door een eventueel gebrek aan lenigheid. Yoga is er voor iedereen. Ook voor beginners. Focus op je ademhaling, je houding en het loslaten van gedachten. Yoga brengt je dicht bij jezelf. En soms heb je niet meer nodig dan dat. Samen groeien we in de practice met zelfvertrouwen.

De nieuwe lessenreeksen starten in januari 2020. Nadien ben je altijd welkom in één van onze andere drop in classes.

lessenreeks yoga op zondag.

Zondag is de ideale dag om een moment voor jezelf te nemen. Tijdens deze lessenreeks laat Gregory je op een laagdrempelige manier kennismaken met de verschillende yogastromingen. Maar geen nood, dit gebeurt allemaal op z'n zondags. Je komt slaperig toe en vertrekt opgeladen en vol energie. Perfect voor de laatste dag van de week!

Vanaf 19 april wordt deze les een drop in class!

yoga voor gezonde rug- drop in class.

Deze lessenreeks is specifiek voor mensen met last van (lage) rugpijnen. De oefeningen zijn speciaal opgebouwd zodat buik- en rugspieren versterkt worden en zo ook je pijnklachten langzaam zullen verdwijnen. Uiteraard worden deze oefeningen afgewisseld met algemene yogahoudingen. Want een gezonde ruggengraat helpt je lichaam gezond te blijven.

Deze lessen zijn er op maandagochtend om 10u.

slow down yin - drop in class.

Leren stil zijn is een uitdaging in een wereld waarin het steeds harder en sneller gaat. Stilstaan is vooruitgaan. Yin lessen zijn ideaal om je lichaam te leren kennen, flexibiliteit op te bouwen en naar binnen te keren. Yin yoga werkt helend voor je bindweefsel. De houdingen zijn simpel, maar simpel betekent niet zo zeer gemakkelijk. Klaar om je over te geven aan het nu? 
Dan is deze les iets voor jou. (ook voor beginners)

De Slow Down Yin lessen op maandag en zaterdag kan je boeken wanneer het je past. Al is het voor lichaam en geest krachtiger dit op regelmatige basis te doen.

vinyasa flow - drop in class.

Vinyasa is vloeiend bewegen op het ritme van je ademhaling. Laat je energie weer stromen.
Let's keep it Easy, maar wel af en toe pittig. Elke daagt je graag uit en jij volgt op jouw niveau.

Niet zo lening? Probeer deze les toch maar eens, luister naar jouw eigen lichaam, geniet van wat het je geeft en voel wat het je brengt. Heerlijke genieten en nagenieten.

Deze les op dinsdagavond kan je boeken met een beurtenkaart, proefabonnement of losse beurt. 

stretch + relax - drop in class.

Ben je een fervente sporter? Of ben je minder flexibel? In deze les staat stretchen en genieten centraal. Het hoeft niet altijd geweldig ingewikkeld te zijn om deugd te doen. Deze lessen zijn simpel, jij komt op de mat zitten en wij bezorgen je een fijne tijd in alle rust dichtbij jezelf. 

Deze les op dinsdagavond kan je boeken met een beurtenkaart, proefabonnement of losse beurt.

kundalini - drop in class.

Kundalini Yoga is iets speciaals, het is anders dan alle andere yogavormen. Ook hier geldt de regel: je weet pas wat het is wanneer je het beleefd hebt.

Kundalini is voor mensen die zoeken naar fysieke, mentale en emotionele balans. Het helpt om wat meer voeling met je lichaam te krijgen, de werking van de bloedsomloop en organen te verbeteren en blokkades in jezelf op te ruimen. Het helpt je om dieper in contact te komen met jezelf en meer te gaan leven vanuit je eigen kern.

Deze les op woensdagochtend kan je boeken met een beurtenkaart, losse beurt of proefabonnement.

relax yoga - drop in class.

De wereld raast voorbij, we zijn met z'n alles constant bezig. Deze lessenreeks is ontworpen om stil te staan en die innerlijke rust te leren voelen. Maak kennis met een ontspannende vorm van yoga: een mix van ademhalingsoefeningen, bewegen en meditatie. Voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil krijgen, wil herstellen van een burn-out of oververmoeidheid of wie nood heeft aan zelfzorg.

Deze les op donderdagavond kan je boeken met een beurtenkaart, losse beurt of proefabonnement.

early bird yoga -  drop in class.

Deze les voor vroege vogels is de perfecte start van je werkdag. Ben je 's avonds soms te moe om nog aan yoga te beginnen of beletten andere verplichtingen je om naar de yoga te komen, dan is deze early bird misschien net wat jij zoekt. 

Voor de alledaagse drukte wakker worden op je eigen tempo. Je lichaam opstarten en je geest tot rust brengen. Een ideale kick of voor een drukke dag die je weerbaarheid en energiepeil doorheen de dag verhoogt. Voor iedereen die gefocust en ontspannen aan zijn/haar dag wil beginnen. 

Deze les op donderdagochtend kan je boeken met een beurtenkaart, losse beurt of proefabonnement.

sweet morning yoga - drop in class.

Een les vol good vibes, zachtheid en positiviteit. 

Sukha (Sweetness). Een opkikker bij vermoeidheid of stress. De ideale manier om het weekend in te zetten, vanuit rust, zelfliefde en positieve energie. Laat je energie weer vrij stromen. De flow van deze les: ademhalingsoefeningen, soft flow en tot slot een korte meditatie. Een heerlijke start voor het komende weekend.

Deze les op vrijdagochtend kan je boeken met een beurtenkaart, losse beurt of proefabonnement.

prijzen.

prijzen:

​lessenreeks (12 lessen): 115€

aan te kopen tot en met 20 januari.

proefpakket nieuwe leden: 20 euro (twee lessen - 1 maand geldig)

losse beurt: 14 euro.

10 beurten: 110 € (5 maanden geldig)

20 beurten: 215 € (7 maanden geldig)

yogaworkshop: 18 euro.

andere workshops: zie reservatietool.

1 maand unlimited: 90€

Yoga-abonnementen en -beurten zijn persoonlijk, worden niet terugbetaald. Ze zijn geldig binnen een bepaalde periode en kunnen niet verlengd worden. Boek je les en lees onze huisregels hier.

© 2020 Studio Stil. Namasté.