yoga.

schema 2019.

ma.
di.
woe.
do.
vrij.
za.
zo.

10u yoga voor de rug. 

19u just hatha.

basic.

12u15 lunchtime yoga.

19u vinyasa flow. basic.

20u30 slow down yin. basic.

20u30 stretch + relax. basic.

9u kundalini.

basic.

10u yin yang.

basic. start 2/5

workshops.

19u NIEUW Power Yoga all levels.

20u30 slow down yin.all levels.

10u sweet morning yoga.  basic.

10u yin yang.

basic.

10u slow down yin. basic.

11u30 zwanger-

schapsyoga

11u30 hatha.

all levels.

11u30 Gentle flow. basic.

workshops.

workshops.

Restorative yin.

hatha.

Hatha Yoga is de basis der yoga-soorten. Krijgers, zonnegroeten, heupopeners, ... De ideale eerste kennismaking. Ook gevorderden kunnen zich in deze lessen uitleven. Je werkt aan je houding, concentratie, kracht en flexibiliteit. Laat je niet afschrikken door een eventueel gebrek aan lenigheid. Yoga is er voor iedereen.

De lessen op maandagavond zijn ideaal voor beginners. Mag het wat meer zijn? Sluit aan op zondagochtend.

kundalini.

Kundalini Yoga is ideaal voor mensen die zoeken naar fysieke, mentale en emotionele balans. Het helpt om wat meer voeling met je lichaam te krijgen, de werking van de bloedsomloop en organen te verbeteren en blokkades in jezelf op te ruimen. Het helpt je om dieper in contact te komen met jezelf en meer te gaan leven vanuit je eigen kern.

nieuw! power yoga.

Power Yoga is een pittige, dynamische & no-nonsense yogavorm met een sterke focus op de fysieke dimensie van yoga (asana's).  De combinatie van uitdagende yogahoudingen zorgt voor kracht en lenigheid in je lichaam én helderheid en focus in je hoofd. Deze intense yogaflow zorgt voor inspiratie en transpiratie. Het helpt bovendien afvalstoffen in je lichaam sneller af te voeren waardoor je je na de les geweldig voelt. Bereid je voor om het lekker warm te krijgen! 

yin.

Leren stil zijn is een uitdaging in een wereld waarin het steeds harder en sneller gaat. Stilstaan is vooruitgaan. Yin lessen zijn ideaal om je lichaam te leren kennen, flexibiliteit op te bouwen en naar binnen te keren. De houdingen zijn simpel, maar simpel betekent niet zo zeer gemakkelijk. Klaar om je over te geven aan het nu? 
Lukt het je om een iets langere tijd in de poses te blijven? Dan is deze les iets voor jou. (ook voor beginners)

Af en toe zijn er ook Yin Intense lessen van 2 uur. Hou onze reservatie-agenda of Facebookpagina in de gaten.

zwangerschapsyoga.

FEBRUARI 2019

 

Welkom in onze integrale zwangerschapsyoga. In dit uurtje is het even pure tijd voor jezelf en voor je baby’tje. Even bewust stilstaan bij je zwangerschap, bewust en actief groeien naar de bevalling, contact maken met je eigen lichaam, je grenzen en je mogelijkheden. Contact maken met je baby in je buik in alle rust en ont-spanning.

De lessenreeks bestaat uit vier lessen waarbij we opbouwen naar de bevalling toe. Teacher: Kaatje Molenberghs. Prijs voor 4 lessen: 60€.

Elke mama is welkom vanaf 13 weken zwangerschap – er is geen voorkennis van yoga vereist.

Door de kleine groep van vrouwen is er ruimte voor jullie persoonlijk verhaal en verbondenheid. Na de les is er ruimte om ervaringen uit te delen, vragen te stellen of de kracht van het vrouwensamenzijn na te voelen, met een voedend tasje thee.

vinyasa/flow.

Vinyasa is vloeiend bewegen op het ritme van je ademhaling. Let's keep it Easy, maar wel pittig! Niet zo lening? Probeer deze Flow, luister naar jouw eigen lichaam, geniet van wat het je geeft en voel wat het je brengt. Heerlijke genieten en nagenieten.

sweet morning yoga.

Sukha (Sweetness). Een opkikker bij vermoeidheid of stress. De ideale manier om het weekend in te zetten, vanuit rust, zelfliefde en positieve energie. Laat je energie weer vrij stromen. De flow van deze les: ademhalingsoefeningen, soft flow en tot slot een korte meditatie. Een heerlijke start voor het komende weekend.

yin yang.

Wakker worden met een mix tussen yin en yang. Traag en vloeiend, vlot en uitdagend, licht en donker, neerwaarts en rechtop, vrouwelijk en mannelijk, aarde en lucht. Om zo je energievat weer bij te vullen en je lichaam te versterken.

stretch + relax.

Ben je een fervente sporter? Of ben je minder flexibel? In deze les staat stretchen en genieten centraal.

restorative yin.

Restorative staat voor een volledige ontspanning van lichaam en geest. Even helemaal niks moeten doen. Met de nodige props ondersteunen we je zodat je zalig kan ontspannen gedurende 90 minuten. 

nieuw! lunchtime yoga!

VANAF 5 MAART 2018

 

Na de middagpauze steeds moe? Weinig concentratie?
Dan is Lunchtime yoga iets voor jou! Vanaf 5 maart elke dinsdagmiddag in Studio Stil.

Maak opnieuw connectie met je lichaam en laat je gedachten even los. In deze lunchtime yogales verken je de vloeiende bewegingen uit de Vinyasa Yoga, ademhaling, meditatie en diepe ontspanning. Breng je aandacht naar binnen en luister aandachtig naar je eigen lichaam. Even weg van alle prikkels terug naar jezelf gaan. Een yogales voor meer energie, focus en ruimte in je hoofd.

prijzen.

prijzen:

​Summer unlimited: 165 euro. (enkel geldig juli en augustus)

 

proefpakket nieuwe leden: 20 euro (twee lessen - 1 maand geldig)

losse beurt: 14 euro.

10 beurten: 110 € (5 maanden geldig)

20 beurten: 215 € (7 maanden geldig)

yogaworkshop: 18 euro.

andere workshops: zie reservatietool.

1 maand unlimited: 90€

3 maanden unlimited: 240€

6 maanden unlimited: 450€

Yoga-abonnementen en -beurten zijn persoonlijk, worden niet terugbetaald. Ze zijn geldig binnen een bepaalde periode en kunnen niet verlengd worden. Boek je les en lees onze huisregels hier.

© 2020 Studio Stil. Namasté.