ons schema

Studio Stil serveert yoga voor persoonlijke groei.

In onze lessen is iedereen op elk niveau welkom. Yoga bij Studio Stil is er voor iedereen, van hart tot hart. Try it and Enjoy.

De meeste lessen zijn drop in classes. Dit wil zeggen dat je ze kan volgen wanneer het je uitkomt. Wil je vooruitgang boeken en groeien in je yoga practice, dan is regelmaat de sleutel. 

Vanaf 21 september bieden we daarom ook lessenreeksen aan op maandagavond. 

19u : Lessenreeks Hatha Basic

20u30 : Lessenreeks Hatha Level up

Je kan de Hatha t.e.m. 14.9 al eens testen in een drop in class. 

Verrijk jezelf nog meer met ons workshopprogramma.

lessenreeksen hatha basic en hatha level up

Tijdens deze reeks bouw je aan je houding, concentratie, kracht en flexibiliteit. Laat je niet afschrikken door een eventueel gebrek aan lenigheid. Yoga is er voor iedereen. Ook voor beginners. Focus op je ademhaling, je houding en het loslaten van gedachten. Yoga brengt je dicht bij jezelf. En soms heb je niet meer nodig dan dat. Samen groeien we in de practice met zelfvertrouwen.

De nieuwe lessenreeksen starten op 21 september 2020.

De data zijn 21.9, 28.9, 5.10, 12.10, 19.10, 26.10, 9.11, 16.11, 23.11, 30.11, 7.12 en 14.12. Op 2.11 is er dus geen les van de lessenreeksen ingepland. 

Tot en met 14.9 ben je welkom in de Hathales als drop in class. 

Hatha basic : maandagavond van 19u tot 20u

Hatha level up : maandagavond van 20u30 tot 21u30

yoga voor gezonde rug- drop in class

Deze les is specifiek voor mensen met last van (lage) rugpijnen. De oefeningen zijn speciaal opgebouwd zodat buik- en rugspieren versterkt worden en zo ook je pijnklachten langzaam zullen verdwijnen. Uiteraard worden deze oefeningen afgewisseld met algemene yogahoudingen. Want een gezonde ruggengraat helpt je lichaam gezond te blijven.

Deze lessen zijn er op maandagochtend om 10u.

yin & yang - drop in class

Het beste van twee werelden. Een beetje actie, wat zachtheid. Doorgaan en dan even stilstaan. Focussen op een goede houding en dan ook weer volledig loslaten. In deze lessen leer je je lichaam kennen zowel in actie als in overgave. Je bouwt flexibiliteit op, neemt je ademhaling onder de loep en leert naar binnen te keren. Een perfecte mix van actie en volledige ontspanning. Deze lessen zijn ook geschikt voor beginners.

De Yin & Yang lessen op maandag kan je boeken wanneer het je past. Al is het voor lichaam en geest krachtiger dit op regelmatige basis te doen.

Deze les is er op maandagavond om 20u30 als er geen lessenreeksen zijn.

stretch + relax - drop in class

Ben je een fervente sporter? Of ben je minder flexibel? In deze les staat stretchen en genieten centraal. Het hoeft niet altijd geweldig ingewikkeld te zijn om deugd te doen. Deze lessen zijn simpel, jij komt op de mat zitten en wij bezorgen je een fijne tijd in alle rust dichtbij jezelf. 

Deze les is er op dinsdagavond om 20u30 en op donderdagavond om 19u.

sweet morning yoga - drop in class

Een les vol good vibes, zachtheid en positiviteit. 

Sukha (Sweetness). Een opkikker bij vermoeidheid of stress. De ideale manier om het weekend in te zetten, vanuit rust, zelfliefde en positieve energie. Laat je energie weer vrij stromen. De flow van deze les: ademhalingsoefeningen, soft flow en tot slot een korte meditatie. Een heerlijke start voor het komende weekend.

Deze les is er op vrijdagochtend om 10u. 

yoga voor iedereen op zondag - drop in class

Zondag is de ideale dag om een moment voor jezelf te nemen. Tijdens deze lessenreeks laat Gregory je op een laagdrempelige manier kennismaken met de verschillende yogastromingen. Maar geen nood, dit gebeurt allemaal op z'n zondags. Je komt slaperig toe en vertrekt opgeladen en vol energie. Perfect voor de laatste dag van de week!

Deze les is er op zondagochtend om 10u.

Vanaf 21 september starten onze lessenreeksen weer. Je schrijft je in voor de volledige reeks van 12 lessen aan een vast bedrag. Zo bouw in je groep op naar een hoger niveau. 

Wij blijven ook flexibel lessen aanbieden (de drop in classes) waar je op basis van je agenda op kan intekenen. Die betaal je met een losse beurt, 10 beurtenkaart, 20 beurtenkaart of een unlimited maand-abo. 

Waarom lessenreeksen?

  • de effecten van yoga ervaar je pas echt wanneer je een wekelijkse basis hebt​

  • meer structuur in je agenda

  • meer diepgang in de lessen 

  • je eigen practice zal er stevig op vooruitgaan.

  • vaste groep 

  • fysieke en mentale groei door een wekelijkse practice

hatha yoga basic - drop in class

Ook voor beginners. Focus op je ademhaling, je houding en het loslaten van gedachten. Yoga brengt je dicht bij jezelf. En soms heb je niet meer nodig dan dat.
Deze lessen zijn ideaal om te werken aan je houding, concentratie, kracht en flexibiliteit. Laat je niet afschrikken door een eventueel gebrek aan lenigheid. Yoga is er voor iedereen.

Deze les is er op maandagavond om 19u als er geen lessenreeksen zijn.

vinyasa flow - drop in class

Vinyasa is vloeiend bewegen op het ritme van je ademhaling. Laat je energie weer stromen.
Let's keep it Easy, maar wel af en toe pittig. Elke daagt je graag uit en jij volgt op jouw niveau.

Niet zo lening? Probeer deze les toch maar eens, luister naar jouw eigen lichaam, geniet van wat het je geeft en voel wat het je brengt. Heerlijke genieten en nagenieten.

Deze les is er op dinsdagavond om 19u.

kundalini - drop in class

Kundalini Yoga is iets speciaals, het is anders dan alle andere yogavormen. Ook hier geldt de regel: je weet pas wat het is wanneer je het beleefd hebt.

Kundalini is voor mensen die zoeken naar fysieke, mentale en emotionele balans. Het helpt om wat meer voeling met je lichaam te krijgen, de werking van de bloedsomloop en organen te verbeteren en blokkades in jezelf op te ruimen. Het helpt je om dieper in contact te komen met jezelf en meer te gaan leven vanuit je eigen kern.

Deze les is er op woensdagochtend om 9u15.

slow down yin - drop in class

Leren stil zijn is een uitdaging in een wereld waarin het steeds harder en sneller gaat. Stilstaan is vooruitgaan. Yin lessen zijn ideaal om je lichaam te leren kennen, flexibiliteit op te bouwen en naar binnen te keren. Yin yoga werkt helend voor je bindweefsel. De houdingen zijn simpel, maar simpel betekent niet zo zeer gemakkelijk. Klaar om je over te geven aan het nu? 
Dan is deze les iets voor jou. (ook voor beginners)

De Slow Down Yin Yoga is er op zaterdag om 9u30. 

relax yoga - drop in class

De wereld raast voorbij, we zijn met z'n alles constant bezig. Deze lessenreeks is ontworpen om stil te staan en die innerlijke rust te leren voelen. Maak kennis met een ontspannende vorm van yoga: een mix van ademhalingsoefeningen, bewegen en meditatie. Voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil krijgen, wil herstellen van een burn-out of oververmoeidheid of wie nood heeft aan zelfzorg.

Deze les staat voorlopig niet meer op de planning. 

prijzen

​lessenreeks (12 lessen): 118€

testsessies op 7 en 14 september, te boeken met gewone lesbeurt of ...

proefpakket nieuwe leden: 20 euro (twee lessen - 1 maand geldig)

losse beurt: 14 €.

5 beurten: 59 € (2 maanden geldig)

10 beurten: 110 € (5 maanden geldig)

20 beurten: 215 € (7 maanden geldig)

yogaworkshop: 18 €

workshop medium: 29 €

workshop XL: 35 €

1 maand unlimited: 90 €

3 maanden unlimited: 240 €

Yoga-abonnementen en -beurten zijn persoonlijk en worden niet terugbetaald. Ze zijn geldig binnen een bepaalde periode en kunnen niet verlengd worden. Boek je les en lees onze huisregels hier.

© 2020 Studio Stil. Namasté.