top of page

ons schema

Lesrooster februari 2021.jpg
yoga voor gezonde rug- drop in class
hatha yoga basic - drop in class

Deze les is specifiek voor mensen met last van (lage) rugpijnen. De oefeningen zijn speciaal opgebouwd zodat buik- en rugspieren versterkt worden en zo ook je pijnklachten langzaam zullen verdwijnen. Uiteraard worden deze oefeningen afgewisseld met algemene yogahoudingen. Want een gezonde ruggengraat helpt je lichaam gezond te blijven.

Deze les is er op maandagochtend om 10u.

Ook voor beginners. Focus op je ademhaling, je houding en het loslaten van gedachten. Yoga brengt je dicht bij jezelf. En soms heb je niet meer nodig dan dat.
Deze lessen zijn ideaal om te werken aan je houding, concentratie, kracht en flexibiliteit. Laat je niet afschrikken door een eventueel gebrek aan lenigheid. Yoga is er voor iedereen.

Deze les is er op maandagavond om 19u.

yin & yang - drop in class

Het beste van twee werelden. Een beetje actie, wat zachtheid. Doorgaan en dan even stilstaan. Focussen op een goede houding en dan ook weer volledig loslaten. In deze lessen leer je je lichaam kennen zowel in actie als in overgave. Je bouwt flexibiliteit op, neemt je ademhaling onder de loep en leert naar binnen te keren. Een perfecte mix van actie en volledige ontspanning. Deze lessen zijn ook geschikt voor beginners.

De Yin & Yang lessen op maandag kan je boeken wanneer het je past. Al is het voor lichaam en geest krachtiger dit op regelmatige basis te doen.

Deze les staat voorlopig niet meer op de planning.

vinyasa flow - drop in class

Vinyasa is vloeiend bewegen op het ritme van je ademhaling. Laat je energie weer stromen.
Let's keep it Easy, maar wel af en toe pittig. Elke daagt je graag uit en jij volgt op jouw niveau.

Niet zo lening? Probeer deze les toch maar eens, luister naar jouw eigen lichaam, geniet van wat het je geeft en voel wat het je brengt. Heerlijke genieten en nagenieten.

Deze les is er op dinsdagavond om 19u.

stretch + relax - drop in class

Ben je een fervente sporter? Of ben je minder flexibel? In deze les staat stretchen en genieten centraal. Het hoeft niet altijd geweldig ingewikkeld te zijn om deugd te doen. Deze lessen zijn simpel, jij komt op de mat zitten en wij bezorgen je een fijne tijd in alle rust dichtbij jezelf. 

Deze les is er op dinsdagavond om 20u30 en op donderdagavond om 19u.

kundalini - drop in class

Kundalini Yoga is iets speciaals, het is anders dan alle andere yogavormen. Ook hier geldt de regel: je weet pas wat het is wanneer je het beleefd hebt.

Kundalini is voor mensen die zoeken naar fysieke, mentale en emotionele balans. Het helpt om wat meer voeling met je lichaam te krijgen, de werking van de bloedsomloop en organen te verbeteren en blokkades in jezelf op te ruimen. Het helpt je om dieper in contact te komen met jezelf en meer te gaan leven vanuit je eigen kern.

Deze les is er op woensdagochtend om 9u15.

sweet morning yoga - drop in class

Een les vol good vibes, zachtheid en positiviteit. 

Sukha (Sweetness). Een opkikker bij vermoeidheid of stress. De ideale manier om het weekend in te zetten, vanuit rust, zelfliefde en positieve energie. Laat je energie weer vrij stromen. De flow van deze les: ademhalingsoefeningen, soft flow en tot slot een korte meditatie. Een heerlijke start voor het komende weekend.

Deze les is er op vrijdagochtend om 10u. 

slow down yin - drop in class

Leren stil zijn is een uitdaging in een wereld waarin het steeds harder en sneller gaat. Stilstaan is vooruitgaan. Yin lessen zijn ideaal om je lichaam te leren kennen, flexibiliteit op te bouwen en naar binnen te keren. Yin yoga werkt helend voor je bindweefsel. De houdingen zijn simpel, maar simpel betekent niet zo zeer gemakkelijk. Klaar om je over te geven aan het nu? 
Dan is deze les iets voor jou. (ook voor beginners)

De Slow Down Yin Yoga is er op zaterdag om 9u30. 

yoga voor iedereen op zondag - drop in class

Zondag is de ideale dag om een moment voor jezelf te nemen. Tijdens deze lessenreeks laat Gregory je op een laagdrempelige manier kennismaken met de verschillende yogastromingen. Maar geen nood, dit gebeurt allemaal op z'n zondags. Je komt slaperig toe en vertrekt opgeladen en vol energie. Perfect voor de laatste dag van de week!

Deze les is er op zondagochtend om 10u.

relax yoga - drop in class

De wereld raast voorbij, we zijn met z'n alles constant bezig. Deze lessenreeks is ontworpen om stil te staan en die innerlijke rust te leren voelen. Maak kennis met een ontspannende vorm van yoga: een mix van ademhalingsoefeningen, bewegen en meditatie. Voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil krijgen, wil herstellen van een burn-out of oververmoeidheid of wie nood heeft aan zelfzorg.

Deze les staat voorlopig niet meer op de planning. 

bottom of page