XL Kundalini + Yoga Nidra + gongbath

een nieuw begin - zondag 17 januari 

Agnes & Caro begeleiden je graag in een 3 uur durende XL-Yoga-les bestaande uit Kundalini Yoga & Yoga Nidra + Gongbath.

Kundalini Yoga wordt ook wel de Yoga van bewustzijn genoemd.Het helpt je bewuster te worden van je fysieke, mentale en emotionele gezondheid : een gezond lichaam, een gebalanceerde geest, energie, vitaliteit, creativiteit en uitstraling.Het is vooral een yoga van ervaren !.
Yoga Nidra is een kalmerende yogische beoefening die harmonie in het hele lichaam brengt. Het vermindert aanzienlijk de fysieke, mentale en emotionele spanningen die het moderne leven met zich meebrengt.Deze vorm van yoga maakt gebruik van diepe ontspanningstechnieken om in een staat van bewust slapen te komen.
1 uur Yoga Nidra kan voelen als 4 uren slaap. Yoga Nidra staat vooral bekend als een ontspanningstechniek, maar het is ook een krachtig hulpmiddel om zelfrealisatie te bereiken. Het is een middel om intenties te zetten, wat we Sankalpa noemen. Door intenties te zetten tijdens een heel ontvankelijke staat van Zijn, dringen deze op een dieper niveau tot je door.
Alle keuzes die je maakt en alles wat je doet, zal zich hierdoor meer vormen naar deze intenties. Of je er nu bewust van bent of niet !

De gong is een krachtig instrument dat al duizenden jaren wordt gebruikt bij sound therapie, meditaties en ceremonies. Aangezien klanken geleiden door water en ons lichaam voor 70% uit water bestaat, resoneren de klankvibraties van de gong in elke cel en werken ze heel diep door. Een gongbad heeft hetzelfde effect als een lange, diepe massage. Het laat je toe je volledig te ontspannen en alle stress los te laten.

De “Yoga Nidra Gongbath” verenigt het geluid van de gong met de begeleide meditatie en visualisatie zodat de combinatie van een stem en de vibraties van het instrument ons in een diepe helende en meditatieve staat, een staat van bewust slapen, brengen.

 

Caro en Agnes verwelkomen jullie om samen het nieuwe jaar bewust te verwelkomen. Dit doen ze met Kundalini Yoga, een Yoga Nidra Gongbad en een aansluitende meditatie. Dit is een ideale kans voor een nieuw begin. Een ideale kans voor het zetten van een nieuwe intentie, welke we tijdens het nieuwe jaar kunnen laten groeien. Word kristalhelder en fris om het komende jaar vol kracht tegemoet te treden. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met (Kundalini) Yoga.

Van harte Welkom !

Tijdstip?

Zondag 17 januari van 14u-17u
 

Prijs?
35 euro (1 workshop XL)

STUDIO STIL | info@studiostil.be | +32 497 138 252 (Karen) | Lange Heistraat 31, 2800 Mechelen | BE0540.839.336 | BE34 0636 8850 1890

 

© 2020 Studio Stil. Namasté.

  • Facebook
  • Instagram