reiki level 1 opleiding

26 en 27 september 2020 

Reiki level I 
Reiki is een eeuwenoude manier van werken met energie. Het Japanse woord reiki betekent zoveel als ‘universele energie’.  Het is een methode om de universele energie op te nemen en die te kunnen doorgeven aan jezelf of aan anderen.


Reiki is een zachte vorm van natuurlijk genezen die iedereen kan leren. Via zachte aanraking met je handen creëer je ontspanning en geef je helende energie.


Reiki staat bekend omwille van de eenvoud en doeltreffendheid op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Het kan de harmonie van het lichaam herstellen, emotionele stagnatie deblokkeren en geeft je een diepere verbinding met de spirituele wereld. Het werkt met de vibraties van liefde en mededogen.

 

WAT?


In de Reiki level I krijg je de basis van reiki uitgelegd, ontvang je de eerste initiaties en leer je de eerste behandelingen geven. Je leert je eigen lichaam en dat van anderen via de verschillende handposities te behandelen. We oefenen op onszelf en op de anderen.
Stefanie is ook gepassioneerd bezig met kristallen en hun helende werking. Zij werkt tijdens haar sessies vaak met een combinatie van beide en merkt dat deze zeer complementair kunnen werken. In level I deelt ze graag de basis van kristallen met jullie en hoe deze te gebruiken samen met reiki.

WAT MAG JE VERWACHTEN TIJDENS DEZE TWEE DAGEN?
 

Zaterdag van 14u-17u30


Kennismaking
Wat is reiki?
Initiatie in Level I
Hoe reiki geven
Oefenen

Zondag van 14u-17u


Basis kristallen en reiki
Oefenen, oefenen, oefenen!

 

PRIJS:

200€

INBEGREPEN:
Een syllabus met alle info van de 2 dagen
Een totebag van Studio Stil
Een kristal op jouw maat om je te ondersteunen in je reiki avontuur
Een certificaat dat je de Level I initiatie hebt gevolgd

WIE?

Stefanie Durieux is Reikimaster en begeleidt je met passie in dit bijzondere traject. Deze opleiding is uniek door de extra bijdrage en inzichten rond kristallen.

1/2

STUDIO STIL | info@studiostil.be | +32 497 138 252 (Karen) | Naalstraat 19, 2570 Duffel | BE0540.839.336 | BE34 0636 8850 1890

 

© 2021 Studio Stil. Namasté.

  • Facebook
  • Instagram