RainPharma Balance Box programma

het dieet voor wie niet van diëten houdt

Eigenlijk zijn wij geen fan van diëten. Maar tegelijk kunnen we onze ogen niet sluiten voor het feit dat obesitas wereldwijd een bedreiging vormt voor de volksgezondheid. Daarom wil RainPharma als holistisch gezondheidsmerk een oplossing bieden om voorgoed van die ongezonde kilo’s verlost te raken. Zonder mensen schuldgevoelens aan te praten of met de vinger te wijzen.

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie. Karen, orthomoleculair voedingstherapeute begeleidt je gedurende het hele traject.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie op maat.

Voor de opstartbox betaal je 475 euro. Lijkt dit je veel? Weet dat het een investering is in een heel nieuw leven. Je zal eindelijk je doelen bereiken en je gezondheid gaat er écht enorm op vooruit. Doordat we met (hoogwaardige, kwalitatieve) eiwitshakes werken en deze inzetten als aanvulling in een gebalanceerd voedingspatroon, gaat ook je rekening van je wekelijkse inkopen voor voeding enorm omlaag. In het begin twijfelde ik ook, maar ik ben gesprongen. Ik heb het getest, ervaren en volledig goedgekeurd. Met mijn kennis over de juiste voeding, kan ik alleen maar beamen dat dit niet zomaar een dieet is. Er zijn zoveel producten op de markt, maar vaak gaat het commerciële boven onze gezondheid en de kwaliteit van het product. Niet bij RainPharma. Wil je echt verandering op een verantwoorde manier met een lange termijn visie, dan is dit de juiste keuze. Een keuze niet voor even, maar voor het leven.

Je kan deze box niet online aankopen, aangezien er bij de aankoop ook gratis intensieve begeleiding hoort door Karen, orthomoleculair therapeute. Interesse? Neem contact op via mail (knop hieronder) of contacteer Karen telefonisch (0497 138 252).

STUDIO STIL | info@studiostil.be | +32 497 138 252 (Karen) | Lange Heistraat 31, 2800 Mechelen | BE0540.839.336 | BE34 0636 8850 1890

 

© 2020 Studio Stil. Namasté.

  • Facebook
  • Instagram