Enjoy Healthy Food

Orthomoleculaire voedingsbegeleiding

Gezonde voeding is essentieel voor ons lichaam. Het bepaalt veel meer dan we vaak vermoeden.
Mensen met gezondheidsproblemen zijn zeker gebaat met een aangepast voedingspatroon vol gevarieerde, lekkere, seizoensgebonden producten. Afhankelijk van de aandoening of klachten, kunnen bepaalde vitaminen en mineralen meer of minder aanwezig zijn in een voor jouw optimaal voedingspatroon.
Ook personen die niet meteen heel aanwezige klachten hebben of die van zichzelf vinden dat ze gezond zijn, zijn vaak gebaat met het optimaliseren van hun huidige voedingspatroon. Vele minder gezonde voedingsmiddelen sluipen langzaam aan binnen in ons lichaam en stapelen zich op waardoor ze op een later moment alsnog allerhande klachten kunnen veroorzaken. De meest besproken en zeer veel voorkomende klacht is natuurlijk overgewicht. Grotendeels is overgewicht te wijten aan een foutief voedingspatroon. Er zijn heel zeker nog andere factoren die het ontwikkelen van overgewicht bevorderen, maar voeding is er onlosmakelijk heel sterk mee verbonden. Ook heeft voeding een niet te onderschatten effect op je energie- en prestatieniveau. Foute voeding kan je energiepeil enorm doen dalen en je mogelijkheden tot het leveren van fysieke inspanningen in slechte zin beïnvloeden. Gevarieerde, verse, gezonde voeding vol essentiële en nuttige stoffen is dus echt wel iets wat je niet kan missen indien jij jezelf alle kansen wil geven op een optimaal gezond, zelfzeker en aangenaam leven. 

 

 

Verbeter je fysieke en mentale gezondheid en voorkom klachten en ziekte door de juiste voeding.

JUST DO IT & JUST ENJOY!

'Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding' - Hippocrates (vader van de Westerse geneeskunde)

STUDIO STIL | info@studiostil.be | +32 497 138 252 (Karen) | Lange Heistraat 31, 2800 Mechelen | BE0540.839.336 | BE34 0636 8850 1890

 

© 2020 Studio Stil. Namasté.

  • Facebook
  • Instagram