meditatie.

We leven in een wereld die constant beweegt, waarin we steeds meer en meer willen, waarin we steeds afgeleid worden en ons hoofd nooit stilstaat. Heb jij het ook zo moeilijk om het stil te krijgen in je hoofd? De rust even toe te laten? Of merk je zelfs dat je niet de tijd vindt om even stil te staan of stil te zijn?

De tijden dat men dacht dat enkel monniken, hippies, boeddhisten en yogi's mediteerden zijn voorbij. Het is allesbehalve zweverig. We gaan met z'n allen naar de sportschool voor een fit lichaam. Waarom zou je je brein dan niet trainen? Topsporters, topmanagers, wereldberoemde acteurs, zangers en zangeressen ze doen het (bijna) allemaal. 

prijs: 18€ (selecteer yoga workshop.)
20u30 tot 21u30

2019:
woensdag 16/1
woensdag 6/2
woensdag 13/3
woensdag 3/4
woensdag 8/5
woensdag 5/6

onbeperkt mediteren voor maar 50€ per jaar.

Eva ontwikkelde na haar lifecoaching-opleiding een kant-en-klare meditatietool, geschikt voor alle niveau's. Met meditaties voor 's avonds, 's ochtends, tussendoor, ademhalingsoefeningen,...

"Sinds kort ben ik geabonneerd op de Studio Stil Meditatietool. In het begin was ik erg sceptisch. Zou ik mij daar nu echt beter door gaan voelen? Sinds kort mediteer ik elke avond voor het slapengaan samen met mijn vriend. Een fijn ritueel dat ons beiden een betere nachtrust bezorgt en een nog diepere connectie met elkaar. Dankjewel!"

"Sinds mijn burn-out was ik dringend op zoek naar mentale rust. Ik had al veel gelezen over mediteren en probeerde de Engelse luisteroefeningen online, maar het lukte me echt niet. De stap was te groot. Het verschil is er pas echt gekomen sinds ik jullie luistertool gebruik. Ik mediteer nu minstens één keer per dag en voel me zoveel beter. Ik kan het iedereen aanraden. Dankjewel, Studio Stil."

© 2020 Studio Stil. Namasté.