Introductieworkshop yin yoga

zondag 20 december - 14u

Studio Stil neemt je mee op een eerste yin yogareis, een introductie in Yin Yoga en Chinese geneeskunde.

 

In yin yoga worden houdingen enkele minuten vast gehouden met als doel ruimte te creëren in het bindweefsel en rust in de stroom van je gedachten. Spierspanning wordt zo veel mogelijk los gelaten en je wordt ondersteund door oa kussens om je over te geven aan de houding en energie terug te geven aan het lichaam. De wijsheden uit het oosten worden vanuit de 5 elementen theorie verweven in je yin yoga practice. Vanuit de Chinese geneeskunde gaan we kijken hoe het bijvoorbeeld komt dat je aan het aarden bent door je bovenbeen te stretchen of je angst reguleert door te werken met de achterkant van je been.

 

Nieuwsgierig?
Op zondag 20 december van 14u tot 16u30 vertelt Marieke Vliegen je tijdens deze introductie workshop meer over de kennis uit het oosten, is er een yin practice die je elementen in alle rust aan bod laat komen en mag je tot slot weg zinken in diepe ontspanning tijdens een meridiaan nidra die je liggend ondergaat. Een moment om op te laden.

 

Marieke komt in februari de 60u Yinspiration Yin & Chinese Geneeskunde training geven. Mocht je hier interesse in hebben is deze workshop een mogelijkheid om al eens kennis te komen maken.

Prijs?

35 euro (1 workshop XL)

Marieke is een Yinspiration trainer en komt uit Maastricht en is assistante van Jo Phee, oprichtster van Yinspiration school voor Yin Yoga. Ze deelt haar kennis en passie over yin yoga en chinese geneeskunde in workshops en teacher trainingen internationaal.

Instagram:mariekeyinyoga

STUDIO STIL | info@studiostil.be | +32 497 138 252 (Karen) | Naalstraat 19, 2570 Duffel | BE0540.839.336 | BE34 0636 8850 1890

 

© 2021 Studio Stil. Namasté.

  • Facebook
  • Instagram