ons zomerschema.

1 juli - 31 augustus

Studio Stil serveert een zomer vol yoga en inspiratie. Een staycation met groeipotentieel én de Studio Stil Community.

Koop een speciaal Summer Unlimited abonnement voor 165€ (enkel geldig in julie en augustus). Volg zoveel lessen als je wil en ontdek nog meer tijdens de yogaworkshops. 

Dit abonnement is te koop vanaf 15 juni.

de zomer in Studio stil.png

Ben je een beginner? Let op het label basic.

Mag het wat meer zijn? Kies voor het label all levels. 

ma.

10u yoga voor de rug. 

12u15 lunchtime yoga.*

19u just hatha.

basic.

20u30 slow down yin. basic.

di.

7u early bird yoga - basic.

19u vinyasa flow. basic.

20u30 stretch + relax. basic.

woe.

9u30 kundalini.

basic.

do.

10u yin yang.**

basic. 

19u Power Yoga all levels.

*1ste maandag van de maand

** op feestdagen is er Yin XL. 

vrij.

10u sweet morning yoga.  basic.

za.
zo.

10u yin yang.**

basic.

10u slow down yin. basic.

11u30 hatha.**

all levels.

11u30 Gentle flow. basic.

Restorative yin.

hatha.

Hatha Yoga is de basis der yoga-soorten. Krijgers, zonnegroeten, heupopeners, ... De ideale eerste kennismaking. Ook gevorderden kunnen zich in deze lessen uitleven. Je werkt aan je houding, concentratie, kracht en flexibiliteit. Laat je niet afschrikken door een eventueel gebrek aan lenigheid. Yoga is er voor iedereen.

De lessen op maandagavond zijn ideaal voor beginners. Mag het wat meer zijn? Sluit aan op zondagochtend.

kundalini.

Kundalini Yoga is ideaal voor mensen die zoeken naar fysieke, mentale en emotionele balans. Het helpt om wat meer voeling met je lichaam te krijgen, de werking van de bloedsomloop en organen te verbeteren en blokkades in jezelf op te ruimen. Het helpt je om dieper in contact te komen met jezelf en meer te gaan leven vanuit je eigen kern.

power yoga.

Power Yoga is een pittige, dynamische & no-nonsense yogavorm met een sterke focus op de fysieke dimensie van yoga (asana's).  De combinatie van uitdagende yogahoudingen zorgt voor kracht en lenigheid in je lichaam én helderheid en focus in je hoofd. Deze intense yogaflow zorgt voor inspiratie en transpiratie. Het helpt bovendien afvalstoffen in je lichaam sneller af te voeren waardoor je je na de les geweldig voelt. Bereid je voor om het lekker warm te krijgen! 

yin.

Leren stil zijn is een uitdaging in een wereld waarin het steeds harder en sneller gaat. Stilstaan is vooruitgaan. Yin lessen zijn ideaal om je lichaam te leren kennen, flexibiliteit op te bouwen en naar binnen te keren. De houdingen zijn simpel, maar simpel betekent niet zo zeer gemakkelijk. Klaar om je over te geven aan het nu? 
Lukt het je om een iets langere tijd in de poses te blijven? Dan is deze les iets voor jou. (ook voor beginners)

Op 11 en 21 juli is er Yin XL om 10u. 90 minuten genieten.

early bird yoga. 

De ochtend is het ideale moment voor yoga. Denk daar de heldere zomerse blauwe hemel bij, zachte bewegingen om wakker te worden én naar het einde toe pittigere houdingen om helemaal wakker aan de dag te beginnen.

vinyasa/flow.

Vinyasa is vloeiend bewegen op het ritme van je ademhaling. Let's keep it Easy, maar wel pittig! Niet zo lening? Probeer deze Flow, luister naar jouw eigen lichaam, geniet van wat het je geeft en voel wat het je brengt. Heerlijke genieten en nagenieten.

sweet morning yoga.

Sukha (Sweetness). Een opkikker bij vermoeidheid of stress. De ideale manier om het weekend in te zetten, vanuit rust, zelfliefde en positieve energie. Laat je energie weer vrij stromen. De flow van deze les: ademhalingsoefeningen, soft flow en tot slot een korte meditatie. Een heerlijke start voor het komende weekend.

yin yang.

Wakker worden met een mix tussen yin en yang. Traag en vloeiend, vlot en uitdagend, licht en donker, neerwaarts en rechtop, vrouwelijk en mannelijk, aarde en lucht. Om zo je energievat weer bij te vullen en je lichaam te versterken.

stretch + relax.

Ben je een fervente sporter? Of ben je minder flexibel? In deze les staat stretchen en genieten centraal.

restorative yin.

Restorative staat voor een volledige ontspanning van lichaam en geest. Even helemaal niks moeten doen. Met de nodige props ondersteunen we je zodat je zalig kan ontspannen gedurende 90 minuten. 

nieuw! lunchtime yoga!

Elke 1ste maandag van de maand vanaf juli en augustus.

Na de middagpauze steeds moe? Weinig concentratie?
Dan is Lunchtime yoga iets voor jou! Vanaf 5 maart elke dinsdagmiddag in Studio Stil.

Maak opnieuw connectie met je lichaam en laat je gedachten even los. In deze lunchtime yogales verken je de vloeiende bewegingen uit de Vinyasa Yoga, ademhaling, meditatie en diepe ontspanning. Breng je aandacht naar binnen en luister aandachtig naar je eigen lichaam. Even weg van alle prikkels terug naar jezelf gaan. Een yogales voor meer energie, focus en ruimte in je hoofd.

prijzen.

prijzen:

​Summer unlimited: 165 euro. (enkel geldig juli en augustus)

 

proefpakket nieuwe leden: 20 euro (twee lessen - 1 maand geldig)

losse beurt: 14 euro.

10 beurten: 110 € (5 maanden geldig)

20 beurten: 215 € (7 maanden geldig)

yogaworkshop: 18 euro.

andere workshops: zie reservatietool.

1 maand unlimited: 90€

3 maanden unlimited: 240€

6 maanden unlimited: 450€

Yoga-abonnementen en -beurten zijn persoonlijk, worden niet terugbetaald. Ze zijn geldig binnen een bepaalde periode en kunnen niet verlengd worden. Boek je les en lees onze huisregels hier.

© 2020 Studio Stil. Namasté.