bewustzijnscoaching

over Karolien

Karolien Demot(°79) is gefascineerd door de menselijke geest en al zijn kronkels. Tijdens haar opleiding psychologie kwam ze in aanraking met mindfulnessmeditatie en startte ze met yoga. Sindsdien is ze zich blijven verdiepen in onderwerpen als visualisatie, EFT, ACT,...

Na een carrière van bijna 20 jaar in de HR besloot ze in 2018 dat het genoeg was. Door het volgen van een opleiding in coaching heeft ze haar missie gevonden: ze wil mensen inspireren tot verandering en hen het leven zien leiden dat bij hen past.

 

Karoliens doel is jou in je kracht te krijgen zodat je oude pijn kan helen en je met een licht en stralend gevoel de toekomst in kan stappen. Je leert hoe je terug contact maakt met je lichaam, hoe je gaat voelen en de energie terug voelt stromen. 

Het is haar missie om jou te helpen met het vergroten van je zelfvertrouwen dat je nodig hebt om voor je dromen te gaan, en het leven te leiden dat je altijd voor jezelf gezien hebt.

Dit doet Karolien met een unieke combinatie van Emotional Freedom Techniques, coaching en meditatie.

​Karolien is betrokken, heeft een niet- veroordelende aanpak en is altijd bezig geweest met het bestuderen van therapeutische technieken die leiden naar echte innerlijke transformatie. Zodat jij jouw unieke leven kan inrichten en je er helemaal warm van wordt.

Karolien is gek van schilderen (op muziek natuurlijk), reizen en haar unieke gezin. 

 

Opleidingen:

Bachelor of Science in Psychology

Mindfulness (2007)

Conflicthantering en mediation (2015)

Acceptance and commitment Therapy (2016)

Inspirerend coachen (2016)

Business + Soul (2019)

Mindfulness based stress reduction (2019)

EFT - Emotional Freedom Techniques (2019)

Infusion Familieopstellingen (2019)

  • Facebook - Black Circle

© 2020 Studio Stil. Namasté.