bewustzijnscoaching

De afgelopen 30 jaar focusten we in onze maatschappij op welvaart. Harder, beter, meer. Een mooie wagen voor de deur, elk jaar een luxevakantie, een kleerkast vol moois,... Helaas is dat niet wat je gelukkig maakt. Her en der lopen er mensen tegen de muur. De welvaart is groot, maar ergens onderweg zijn we het welzijn vergeten. De kwaliteit in plaats van de kwantiteit. Tijd om terug te gaan kijken en ontdekken wat echt belangrijk is, wat jou echt gelukkig maakt.

Voel je je steeds moe? Merk je dat de tijd voor jezelf er steeds tussenuit glipt? Ontbreekt het je aan (werk)goesting? Mis je het evenwicht in je leven en heb je zin om het aan te pakken?

Tijdens het Studio Stil Coachpad stappen we af van het moeten en staat mogen centraal. Je eigen ritme herontdekken, leren luisteren naar de signalen van je lichaam, een positieve denkwijze, naar je kern keren en jouw passies (her)ontdekken. Gezond zijn op vier niveau's: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Want wie wil er nu niet zo dicht mogelijk bij zichzelf komen te staan? Zijn eigen pad vinden en volgen? 

Kernwoorden zijn: positiviteit, puurheid, duurzaamheid, innerlijke rust, speelsheid, creativiteit, groei, acceptatie, doorbreken, innerlijke natuur, plezier, stilte, mindpower en energie.
praktisch

Tijdens individuele sessies werk je aan je pad. Dit is niet louter theorie, maar er wordt echt inzet verwacht. Enkel wanneer je bereid bent verandering door te voeren, boek je vooruitgang.

  • een traject van 10 weken (minstens 5 sessies van 60 minuten)

  • afspraak op basis van agenda (een sessie om de twee weken

  • je betaalt per sessie

over Karolien

Karolien Demot(°79) is gefascineerd door de menselijke geest en al zijn kronkels. Tijdens haar opleiding psychologie kwam ze in aanraking met mindfulnessmeditatie en startte ze met yoga. Sindsdien is ze zich blijven verdiepen in onderwerpen als visualisatie, EFT, ACT,...

Na een carrière van bijna 20 jaar in de HR besloot ze in 2018 dat het genoeg was. Door het volgen van een opleiding in coaching heeft ze haar missie gevonden: ze wil mensen inspireren tot verandering en hen het leven zien leiden dat bij hen past.

 

Karoliens doel is jou in je kracht te krijgen zodat je oude pijn kan helen en je met een licht en stralend gevoel de toekomst in kan stappen. Je leert hoe je terug contact maakt met je lichaam, hoe je gaat voelen en de energie terug voelt stromen. 

Het is haar missie om jou te helpen met het vergroten van je zelfvertrouwen dat je nodig hebt om voor je dromen te gaan, en het leven te leiden dat je altijd voor jezelf gezien hebt.

Dit doet Karolien met een unieke combinatie van Emotional Freedom Techniques, coaching en meditatie.

​Karolien is betrokken, heeft een niet- veroordelende aanpak en is altijd bezig geweest met het bestuderen van therapeutische technieken die leiden naar echte innerlijke transformatie. Zodat jij jouw unieke leven kan inrichten en je er helemaal warm van wordt.

Karolien is gek van schilderen (op muziek natuurlijk), reizen en haar unieke gezin. 

 

Opleidingen:

Bachelor of Science in Psychology

Mindfulness (2007)

Conflicthantering en mediation (2015)

Acceptance and commitment Therapy (2016)

Inspirerend coachen (2016)

Business + Soul (2019)

Mindfulness based stress reduction (2019)

EFT - Emotional Freedom Techniques (2019)

Infusion Familieopstellingen (2019)

  • Facebook - Black Circle

© 2020 Studio Stil. Namasté.